ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

Camping 

 "La Croix Badeau"

6 rue de la Croix Badeau

10200 SOULAINES DHUYS

 

Wij verzoeken u onderstaande algemene verkoopvoorwaarden aandachtig door te nemen.

De reservering van een verblijf impliceert automatisch de acceptatie van de algemene verkoopvoorwaarden.

 

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

 

1. De camping kan een reservering accepteren of weigeren al naar gelang de beschikbaarheid.  De camping is een rustige en familie camping en heeft daarom het recht een reservering te weigeren indien deze niet overeenstemt met dit principe.

Onderverhuur is verboden. Een reservering is naamsgebonden.Minderjarigen dienen te worden vergezeld van hun ouders of wettelijke vertegenwoordiger.

 

2.  Uw reservering is pas definitief , na akkoord van de camping en na ondertekening van het contract ,acceptatie van de algemene verkoopvoorwaarden en betaling van 30 % van de totaalsom. Deze aanbetaling wordt verrekend op het moment van facturatie. Voordat u het contract opstuurt dient u contact op te nemen met ons om de beschikbaarheid te controleren voor de door u gewenste periode. De reservering is daarna pas gegarandeerd na ontvangst van het contract, ondertekend en gedateerd, en de daarbij overeenkomstige aanbetaling. Opties zijn mogelijk ,maar kunnen in de tussentijd toegewezen worden aan andere geïnteresseerden indien noodzakelijk. Bijvoorbeeld indien geen beschikbaarheid meer .Voor het reserveren van een huuraccomodatie dient u in het bezit te zijn van een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering.

 

3. Betaling van het restantbedrag :

VERHUUR : het restantbedrag voor een verblijf in een chalet dient uiterlijk 4 weken voor aankomst/begin van het verblijf te zijn voldaan.

Reserveringen gemaakt minder dan 4 weken voor de datum van aankomst dienen ineens te worden voldaan bij reservering.

Reserveringen gemaakt op de dag van aankomst zelf dienen bij aankomst te worden voldaan. Deze reservering wordt echter tot 18 uur gegarandeerd. Bij verlate aankomst of gewijzigde aankomstdag dient u ons terstond daarover te informeren per telefoon. In dit geval wordt een garantie met creditcard verlangd. Wij behouden ons het recht uw creditcard te crediteren . Dit zal geschieden de volgende dag en indien u niet voor 22 uur bent gearriveerd of in zijn geheel niet verschijnt op de camping. Het bedrag dat in rekening wordt gebracht is het tarief voor een overnachting dat op dat moment wordt toegepast voor de desbetreffende periode.

STANDPLAATS : het restantbedrag (50%) van een verblijf op een standplaats dient bij aankomst te worden voldaan. De overige 50 % dient 4 weken voor aankomst/begin van het verblijf te worden voldaan. 

Reserveringen gemaakt minder dan 4 weken voor de datum van aankomst dienen ineens te worden voldaan bij reservering.

Reserveringen gemaakt op de dag van aankomst zelf dienen bij aankomst te worden voldaan. Deze reservering wordt echter tot 18 uur gegarandeerd. Bij verlate aankomst of gewijzigde aankomstdag dient u ons terstond daarover te informeren per telefoon. In dit geval wordt een garantie met creditcard verlangd. Wij behouden ons het recht uw creditcard te crediteren . Dit zal geschieden de volgende dag en indien u niet voor 22 uur bent gearriveerd of in zijn geheel niet verschijnt op de camping. Het bedrag dat in rekening wordt gebracht is het tarief voor 2 personen op een standplaats zonder elektriciteit dat op dat moment wordt toegepast voor de desbetreffende periode.

 

Bij in gebreke van betaling van het restantbedrag binnen de aangegeven periode of bij aankomst op de camping , kan of wordt uw reservering automatisch geannuleerd en behoud de camping uw aanbetaling van 30%.

NOOT : Het restantbedrag heeft alleen betrekking op de in het contract vermelde items. Extra voertuig, bezoekers, extra huisdieren , toeristenbelasting ,lakens etc. dienen bij aankomst te worden voldaan. 

 

Betalingsmiddelen :

Creditcard (behalve AMEX), contant geld, of bankoverschrijving .

 

4. Annulering/Wijzigingen : U dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering. Deze vergoedt uw verblijf bij annulering. 

De aanbetaling 30 % zal nimmer worden terugbetaald en blijft eigendom van de camping.

Wijzigingen in de reserveringen kunnen uitsluitend gedaan worden door de hoofdpersoon op het contract.

Wijzigingen in data zijn mogelijk al naar gelang beschikbaarheid en kunnen prijswijzigingen met zich meebrengen.

 

5. Tarief :

De tarieven zijn inclusief :

Huur van chalet of standplaats zoals omschreven in het contract. Gebruik van de faciliteiten op de camping, volgens de informatie in de brochure en op de internetsite. Gebruik zwembad.

Parkeerplaats voor een voertuig perstandplaats of verhuuraccomodatie. Een camper wordt reeds beschouwd als een voertuig.

De tarieven zijn exclusief :

-Annuleringsverzekering (door uzelf te verzorgen)

-Alle bijkomende kosten ter plaatse.

 

 

6.In geval van verlate aankomst of aankomst niet op de dag welke is vermeldt in het contract, dient u ons direct daarover te informeren. Indien u verzuimt ons te informeren of in het geheel niet verschijnt , hebben wij het recht de standplaats of de huuraccomodatie opnieuw aan te bieden voor de verhuur. Dit pas na 24 uur na de geplande aankomstdatum vermeldt in het contract. Hierbij  wordt u de gehele verblijfsperiode in rekening gebracht volgens de data vermeldt in het contract. .

 

 

7. Een inventarislijst van de huuraccomodatie dient na inspectie van het chalet te worden getekend door de gast. Indien zich problemen voordoen dient u deze terstond te melden aan de receptie.

NOOT : Het is de verantwoordelijkheid van de gast alle problemen direct te melden aan de receptie. Alle klachten betreffende de inventaris of de netheid van het chalet dienen op de dag van aankomst te worden gemeld.  Zoniet dan wordt u verantwoordelijk gehouden voor eventuele schade aan of vermissing van inventaris.

Opmerkingen met betrekking tot de staat van het chalet zijn niet meer mogelijk op de dag van vertrek.

 

8. Borg (voor de chalets))

Een borg van 100€ tot 250€ dient te worden betaald bij aankomst. Dit kan in contanten of per creditcard. Deze wordt bij vertrek teruggegeven onder aftrek van eventuele te betalen schade aan of vermissing van inventaris. Deze worden gefactureerd tegen vervangingsprijs of het tarief voor reparatie.

De huuraccomodatie dient schoon te worden opgeleverd en fris ruikend. Is dit niet het geval dan brengen wij u 50 € extra schoonmaakkosten in rekening.

 

9.Teruggave van de borg( van de chalets)

Deze wordt teruggegeven op de dag van vertrek en nadat wij de mogelijkheid hebben gehad de huuraccomodatie te checken.

De beslissing van de eigenaar/receptie is definitief . De inspectie kan pas plaats vinden nadat u al uw persoonlijke eigendommen heeft verwijderd en de vloer droog is om de huuraccomodatie te checken.

 

10. Elke gast dient zich te houden aan het interne kampeerregelement, te vinden aan de ingang van de camping en aan de receptie.

      

11.Uw verblijf :

Aankomsten voor standplaatsen vanaf 13 uur. Voor de huuraccomodatie vanaf 15 uur.(Borg 100 € tot 250€)

 

De dag van vertrek aangegeven in het contract dient u :

- uw standplaats te verlaten voor 12 uur.

- uw huuraccomodatie voor 10.30 uur .    

 

12.Aansprakelijkheid

 

De kampeerder is verantwoordelijke voor het afsluiten van de juiste verzekeringen.

De direktie stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, diefstal , ongeval, weersomstandigheden.....en in het geval het voorval is terugteleiden op de civile aansprakelijkheid van de kampeerder.

 

Soulaines Dhuys

9 januari 2016